Jejak Rasul...(Episode 1)
Make your own free website on Tripod.com
 
Jejak Rasul...(Episode 1)


Pelawat kami sejak


jejakrasul.jpg


jejakrasul.jpg

Assalamualaikum WBT...


jejakrasul.jpg


Kami adalah wakil pengedar PRIMA AGIH SDN BHD - VCD JEJAK RASUL yang sah! Di dalam homepage ini,kami memudahkan segala tontonan anda dari sedutan pengembaraan JEJAK RASUL yang dirakamkan di Asia Barat dan merata negara Arab buat menjejak Nabi dan Rasul Allah. Mudah-mudahan anda akan dapat sedikit sebanyak kisah-kisah yang di muatkan dalam VCD JEJAK RASUL yang mengandungi sebanyak 15 VCD keseluruhan yang sungguh bermutu! Kisah-kisah Nabi dan Rasul yang terdahulu sebanyak 124,000 yang di lantik dan hanya 25 Rasul yang wajib di ketahui,tapi tahukah anda siapa mereka itu? Di zaman moden ini, semua khazanah sejarah Islam yang terkandung di dalam Al-Qur'an akan hilang di telan zaman jika kita tidak mengambil langkah buat generasi kita yang baru seperti anak-anak kita! VCD JEJAK RASUL ini Insyaallah adalah cara yang berkesan untuk di sampaikan kepada generasi yang muda ini! Selain dari grafik dan audio yang bermutu tinggi,kisah-kisah Nabi dan Rasul ini adalah di terokai hasil dari petikan Al-Qur'an semata-mata,tak perlu anda meneroka ke seluruh pelusuk negeri untuk menyingkap sejarah Islam! VCD ini akan menjawab dan memberikan maklumat yang berharga buat kita umat Islam keseluruhannya...Insyaallah!
Buat pengetahuan anda semua, rakaman yang di buat oleh Krew TV3 ini mengambil masa 113 hari dan menelan belanja Ratusan Ribu Ringgit! Kini kami bawa untuk anda dengan Harga promosi bagi 15 VCD(1 set)ini hanya dengan RM180.00 sahaja(ringgit malaysia)(harga biasa RM199.90).Penghantaran percuma buat mereka yang di Semenanjung. Pembeli dari Sabah,Sarawak dan Brunei, sila kirimkan juga RM23.90 buat wang penghantaran. Buat negara lain, sila hubungi kami.

Sila berhubung seperti di bawah jika ada segala pertanyaan:-
Encik ADI CHIK
Tel/Fax: 07-3884760
H/P: 012-7080793
Pager(S'pore): 92565316
Email: adichik@yahoo.com

Encik AZIZ JAAFAR
H/P: 017-6710041
Email: akidun97@yahoo.com

Kami juga sedang berusaha untuk anda membuat pembayaran menerusi Kad Credit on-line. Buat sekarang ini(bagi semua pembeli), pembayaran bolehlah dibuat secara Tunai Semasa Penghantaran. Bayaran juga boleh di buat melalui Cek/Wang Pos/MO tetapi penghantaran hanya akan di buat setelah "Cheque Cleared". Pembayaran melalui Cek Berpangkah/Wang Pos/MO bolehlah dibuat diatas nama Prima Agih Sdn Bhd dan diposkan ke alamat seperti berikut:-

NO 54 Jalan Balau 6
Taman Rinting
81750
Masai
Johor Bahru

atau

580-2,Km 12
Pernu
75460
Melaka

Terima Kasih...
AMARAN!

Perangilah VCD cetak rompak! Selain dari mutu grafik dan audio yang tidak memuaskan, anda juga telah menyalahi undang-undang dan boleh di sabit kesalahan!

jejakrasul.jpg

1 set VCD original yang mengandungi 15 keping VCD.

TAJUK-TAJUK VCD JEJAK RASUL

 

jejakrasul.jpg

jejakrasul.jpg

jejakrasul.jpg